Skip to content Skip to footer

БАТА АГРО: Специализирани обучения за агротехнологии в следващите три години

„Технологиите и иновациите за модернизиране на селското стопанство в България са основен фокус за нашата асоциация.“ Това каза днес, по време на официалното откриване на тазгодишното изложение БАТА АГРО, председателят на организацията Даниел Минев. „Затова бих искал да споделя и за друга наша активност, която вече е факт – БАТА АГРО е партньор на Сдружение АгроХъб.БГ, което реализира проекта AgroDigiRise. С помощта на най-новите технологии, проектът има за цел да направи достъпно, модерно, атрактивно, лесно и печелившо българското земеделие“, посочи Даниел Минев и допълни, че асоциацията се включва в проекта AgroDigiRise с организирането на специализирани обучения за агротехнологии в следващите три години.

В официалното откриване на форума участваха още представители на партньорските организации в Европейския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ – проф. Христина Янчева, ректор на Аграрен Университет – Пловдив и Илия Проданов, председател на УС на Национална асоциация на зърнопроизводителите.

Европейският цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ участва в специализираното изложение за земеделска техника, продукти и услуги за земеделието БАТА АГРО 2023. Всички заинтересовани страни могат да получат повече информация за безплатните услуги на АгроХъб.БГ и да направят своята регистрация за използването им на щанда на „Ондо Солюшънс“ – един от технологичните партньори в АгроХъб.БГ , както и в пресцентъра на БАТА АГРО до края на седмицата на Летище Стара Загора.

Офис София

гр. София 1606
ул. Дамян Груев 1, ет.6

Офис Пловдив

гр. Пловдив 4023
ул. Г. Данчов № 30, ет.8

Последвай ни

„Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените мнения и становища обаче са само на автора (авторите) и не отразяват непременно мнението и становището на Европейския съюз. Нито Европейският съюз, нито предоставящият орган носят отговорност за тях.“

AgroHub.BG © Всички права запазени. Изработка: VBrand Visuals